Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Pol
More Information

Deze 60+ is op zoek naar een mature koppel van dezelfde leeftijd waar de man Bi is of graag kijkt en eventueel meedoen hoe het vrouwtje verwend wordt. Graag een koppel dat kan ontvangen in de regio Gent. Verder ben ik normaal gebouwd,hou het graag discreet en verzorgd. Indien de klik er is is kan op regelmatige basis afgesproken worden ik heb ervaring met koppels en veel kan niets moet.