Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Naughty man
More Information

Jong ogende zestiger met veel ervaring in de omgang met vrouwen en koppeltjes in clubs of sexcinema’s nodigt hierbij gelijkgestemden uit om samen lekker stout te zijn in een sexcinema in Sluis of Hulst. Samen plaats nemen op de bank en rustig starten met filmpje kijken. Mekaar stilletjes aan, maar met respect uitdagen, kijken en bekeken worden, subtiele aanrakingen, enz… Een verloren handje onder het rokje laten gaan om te voelen of er al dan niet een slipje aanwezig is, de borsten strelen en ikzelf met de gulp open en mijn groeiende lul laten komen piepen. Op die manier de temperatuur stilaan opvoeren en kijken waartoe dit verder kan leiden.