Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact ATCB
More Information

Ik ben een 35 jarige Vlaamse normale man, die op seksueel vlak zowel vrouwen als mannen “lust”. Dit beleef ik het liefst in een trio, maar bij een klik zijn spannende 1:1 ook mogelijk! Zelf wordt ik wel het meest opgewonden van ouder dominante mannen en openminded vrouwen. Ik zoek liefst ook vast contact, zonder dat de daarvoor uren moeten rijden. Lijkt dit iets voor jullie, maar me dan zeker iets weten!