Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact kris
More Information

ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die alles wil doen en van niets vies van is leeftijd 30 tot 65 jaar liefst iemand uit de regio diksmuide veurne nieuwpoort torhout ieper roeselare en dat je kan ontvangen bij jou thuis je maf slank of volslank zijn ook iemand de er van houd van een man die wat voller is liefst vrouwen die vrij zijn en geen relatie hebben .. ik ben een heel lieve en verzorgde van 47 jaar en ben intiem geschoren …spreek dit jou aan stuur gerust een bericht .. geen mannen en geen koppels a u b