Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Geert
0488723449
More Information

vind het zalig een Trans tgilrs met borsten pik te pijpen Ik kan het lekker lang laten duren en vind dat helemaal niet erg. Mijn genot is dat ik een Trans kan laten klaarkomen met mijn tong. Wil jij graag eens heel goed gepijpt wolworden, laat me dan vlug iets weten. Neuken of andere zaken nadien zijn eventueel mogelijk, maar is zeker niet mijn eerste wens. Een toffe handjob achteraf is ook dik okee voor mij.

Ik heb een lichte voorkeur voor Trans tgilrs met dikke borsten pik maar da’s zeker niet het belangrijkste. Leeftijd en voorkomen zijn ook geen punt om al dan niet te selecteren. Wel is het belangrijk dat ik je pijp echt kan/wil genieten en open staat om te willen klaarkomen tijdens de orale sex.