Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Jan
More Information

Ik ben ook een verzamelaar van naaktfoto’s, maar enkel van VROUWEN, jong tot oud, moesten jullie, jullie foto’s van jullie echtgenotes, vriendinnen, moeders of tantes willen delen met een klein woordje uitleg zou ik dat erg leuk vinden.
Natuurlijk is dat ENKEL voor mijn privé-verzameling, my eyes only?
tindertoy@outlook.com

Ik zoek ondertussen ook een geile, liefst onderdanige vrouw van 35 tot 65j, mag ook van vreemde origine zijn, om samen te genieten van leuke spelletjes, regio Gent. GFB.