Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Dave
More Information

Onderdanige,bi bottom man zoekt dame of koppel met dame die dominant is en erop kickt man te vernederen door hem te verplichten jou te aanbidden en alles te laten slikken.
Ik hoop terecht te komen bij vrouw die nergens geschoren is,erop kickt zicg dagenlang niet te verversen/wassen,zelfde slip dragen enz.
Om zich dan in die hoedanigheid te laten aanbidden,facesitting,golden shower,ass licking/eating,armpit worship/licking,strapon fuck/fistfuck etc
Ben man van 60j,1m70,65kg,,gbbs,klein geschapen,16×5,kan enkel verplaatsen.
Alvast bedankt dat je m,n advertentie wilt lezen.