Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Bi TOP
More Information

Jong ogende, viriele zestiger met stevig speelmateriaal (18×5 en dikke, uitnodigende eikel) zoekt Bi-gelijkgestemden (travjes, CD’s, trans, Tgirls) voor clubbezoek. “Let us Bi” feestje of “Tgirl & Trans party”. Maandelijks bezoek ik een club in De Klinge of Waasmunster om mij als full-bi helemaal uit te leven. Welke “girls” zijn er morgenavond vrij om er samen tegenaan te gaan. Deze daddy wil jullie met veel plezier introduceren en rondleiden en natuurlijk stevig en diep uitwonen. Als je/jullie er pap van lusten dan hoor ik het wel. Voor morgenavond uiteraard wel snel handelen!