Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Dave
+32468581562
More Information

vriendelijke,verzorgde 50er,sub,kinky beetje perv,zoek pervy koppel man/vrouw.Hou van behaarde dames,grote pikken,ongewassen poesje,plasseks,gedragen slipje ruiken,ongewassen kutje ruiken/beffen,ben bi botje,vlot neukbaar,trefwoorden,strapon,bondage,golden shower zowel geven als nemen van beiden en meer.Kan niet ontvangen,wel vlot verplaatsen.