Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Doener
More Information

Hetero man 47j, 1m80 zoekt een BARE SLETJE om mijn warm zaad in te deponeren. Niet te veel bla bla… Binnenkomen wat kussen, oraal, afneuken, broek aan en terug weg.
Bij aangenaam contact, sta ik open voor meerdere datums af te spreken.
Jij, verzorgd en met nodige honger in seks. Leeftijd, uiterlijk en afkomt minder belangrijk. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden!
Kan je deze donderdag ontvangen tussen 9 en 15u bij me thuis. Woon je in de Rupelstreek kan ik tot bij jou komen. Andere dagen bespreekbaar.
Tot zo x