Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact R en N
More Information

Tof koppel is op zoek naar een(bi)vrouw! Het is de bedoeling om de vrouw hier een volledige lichaamsmassage te geven (dus ook de intieme delen). Indien ze geil genoeg is en er is een klik kan misschien meer! Indien je biseksueel bent is dat een pluspunt en kan trio met man erbij! Doe gerust je voorstel! We vragen de nodige hygiëne, discretie en respect voor elkaar! Burgerlijke stand is van minder belang! Wij zoeken GEEN betalende reacties en kunnen afspreken in regio Gent is een pluspunt (of later ontvangen in regio Gent)! Bij klik zullen er afspraken zijn op regelmatige basis (soms ook in de week overdag)! Doe je voorstel met looks of foto en hopelijk tot gauw!