Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact stoute fotograaf
More Information

Heb je ook een geheime fantasie waarbij je als vrouw (of koppel) mooi in beeld gebracht word door een professionele fotograaf. Tijdens de shoot word je opgewonden van de mooie beelden en daag je de fotograaf uit. Je laat je meest sexy kant zien en tast de grenzen af, merkt dat je mij als fotograaf uit mijn concentratie brengt en vraagt om je te helpen met je lingerie. ik raak je zachtjes aan en je laat merken dat je dit wel bevalt …we bouwen de spanning verder op tot je me vraagt om verder te gaan waarna we de shoot laten overgaan in een geile sexdate….

Ik kan ontvangen en discretie is gegarandeerd. Interesse mail dan snel met wat info over jou (julie) en hoe je dit zelf ziet.