Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Toffe man
More Information

Toffe iets oudere niet vrije man is op zoek naar een (bi)koppel om mee af te spreken. Biseksueel mag maar moet zeker niet! In samenspraak kan heel veel buiten pijntoestanden of extremen. Hygiëne, respect voor elkaar en discretie zijn voorwaarden! Doe gerust jullie voorstel! Bij jullie reactie graag beschrijving van jullie beiden (foto mag) en waar jullie naar op zoek zijn! Afspreken in de week overdag is ook mogelijk! Ikzelf ben 58, 178, 88, licht kalend en intiem geschoren!