Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Bi TOP
More Information

Ikzelf ben een jonge ogende zestiger, full BI-man, daddy type, met veel ervaring in het wereldje van travjes, trans, sissy’s en andere gelijkgestemde “girl” of Bi-koppels. Ik bezoek regelmatig een sexcinema in Sluis of Hulst, maar mijn voorliefde gaat uit naar thema party’s in clubs zoals bv. ‘Let us BI’ party in Club Goesting in De Klinge op dinsdagnamiddag. Morgen ga ik er nog eens langs om er lekkere travjes, CD’s of trans van dienst te zijn met mijn stevige pretstok van 18×5 met dikke, uitnodigende eikel. Wie heeft zin om eens af te spreken om ons samen uit te leven in zo’n clubfeestje of in een cinema. Bij interesse hoor ik het wel en dan wil ik jullie met veel plezier introduceren en begeleiden.