Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Bi TOP
More Information

Ik ben een jong ogende zestiger met veel ervaring in het wereldje van Travjes, Cd’s, Trans en andere BI-gelijkgestemden. Ik ga geregeld naar Bi-namiddagen of themaparty’s in enkele clubs of eventueel in sexcinema. Zelf beschik ik over een vrij stevig gewapend met een lul van 18×5 met dikke, uitnodigende eikel. Een wapen waarmee ik stevig kan uitpakken en die in het wereldje wel geapprecieerd wordt. Welke “girl” heeft zin om mij eens te ontmoeten op één of ander feestje in de grensstreek (De Klinge, Hulst, …).