Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Cine-maatje
More Information

Ik ben een jonge zestiger uit Deinze met veel ervaring in de omgang met vrouwen en koppeltjes bij “toevallige” ontmoetingen in de betere sexcinema’s in Sluis en/of Hulst. Ik mag best gezien zijn, jong van geest, van lijf en van leden/lid en ben dan ook niet slecht bedeeld door moeder natuur met een pretstok van 18×5 met dikke, uitnodigende eikel. Waar zit dat koppel (of vrouw) die met mij wil afspreken om samen lekker stout te zijn. Mekaar uitdagen, pleasen en teasen, een verloren handje of likje down under op onze ontdekkingstocht. Veel kan, niets moet! Ik ben vrouwvriendelijk, niet opdringerig en jullie bepalen de grenzen en het ritme. Het genot van de vrouw staat voor mij centraal en de rest volgt dan meestal wel vanzelf.