Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Geert
0488723449
More Information

Twee rijpe vrouwen dames leeftijd 49 jaar oud ouder eigenlijk nog wel op zoek naar een knappe man, met wie jullie beiden leuke dingen mee kan doen. Ik bedoel niet tuinieren, maar vooral samen genieten van veel seks Ik wacht op een leuk spannend berichtje tarieven niet aan verbonden verplaatsen in Gent bel sms 0488723449 geen mannen Geert .