Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Geert
0488723449
More Information

vrouwen moeders huis vrouwen rijpe vrouwen zwangere vrouwen moeders meiden wulpse rijpe vrouwen blanke andere oregiene geniet van een wereld van pure verleiding en genot van mijn erotische en sensuele massages over je lichaam

Bij mij staat jouw genot centraal. Laat al je zorgen en stress achter je en dompel je onder in een oase van ultieme ontspanning en opwinding. Ik weet precies hoe ik je kan verwennen en je naar ongekende hoogtes kan brengen.

Verlies jezelf in de sensuele aanrakingen, zachte strelingen en intieme massages die je naar een intens hoogtepunt leiden. Ik neem de tijd om je lichaam te verkennen en al je zintuigen te prikkelen.

Prijzen nader over een te komen
bel sms 0488723449
Geen mannen