Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Borstenman
0475669945
More Information

Potente man 54-175-65-18 geen bbs of buik, is op zoek naar geil koppel, liefst met vrouw met grote hangende cup, voor geile dates bij mij op de Zeedijk te Blankenberge. Ik heb gezellige huisbar, zeezicht en massagetafel. Overnachten kan. Ben soa vrij dus bare kan. Stag en vixen of cuckold zeker welkom. Als de man bi is, geen probleem.