Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Befbeer 69
0031610351852
More Information

Zeer geile man is op zoek naar zeer geile meid of vrouw voor geile sexrelatie ben zeer gek op lang kut likken heb veel zaad voor je geile kut ik kan ongestoord ontvangen dus wil ji zsm flink gebeft worden en bare vol gepomt neem dan snel contact op mijn tong en lul wachten op je grt Befbeer 69