Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Jimmy
+32471634139
More Information

Ik ben man en zoek vrouw 40+ of vrouwen die volslank zijn, om kennis te maken en om geregeld af te spreken voor sexdate , hou je van vingeren orale en anale sex laat mij snel een berichtje achter , indien je hierin kun vinden dan kunnen we afspreken op een neutrale plaats zodat wij kunnen kennismaken en weten dat we veilig zijn .
Ik kan mij verplaatsen Brussel Gent en Brugge en Oostende enkel graag deze regio’s
Stuur whatsapp op bovenstaande nummer
Of bel mij ( geen privé nummer )