Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Dimitri
+32 495 447135
More Information

Hoi,
Ik zou graag een sex-date willen aanvragen met een vrouw. Ik ben een gezonde simpele man, die het beu is om alleen te zitten, en een beetje avontuur en vriendschap zoekt. Ik ben zelf 47 jaar, single, wonende regio Antwerpen te Lier. Ik hou van simpele dingen… Ben jij de vrouw die geïnteresseerd is, om af te spreken , twijfel niet om contact te sturen, discretie verzekerd, en geen verplichtingen tegenover elkaar. Respectvol zijn tegenover elkaar is elkaar graag hebben.
Alles is bespreekbaar, Ik zie er naar uit om leuke nieuwe mensen te leren kennen.
Veel Liefs vanwege Dimi