Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact full pr
More Information

zij 27 slank met b cup hij 50 en normaal gebouwd , wij zoeken een koppel voor full pr in dezelfde kamer. Discretie en hygiëne zijn gevraagd en geboden. Uiterlijk minder belangrijk Wij kunnen soms ontvangen of kan ook op kamer hier in de buurt. Geen fakers of mannen die zicht uitgeven als koppel. Daarom vragen wij een merkfoto met een briefje in haar hand met daarop de letters KMP3 deze zijn willekeurig gekozen en sluit ook fakers uit. Geen foto = prullemand. Onze avond is geslaagd als iedereen genoten heeft.