Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Ronny
More Information

Ben een verzorgde ervaren man van 51, heb al jaren hele fijne open relatie en vind het mega zalig om zo nu en dan met een andere vriendin op stap te gaan …glaasje drinken, etentje, dagje naar de sauna, clubje bezoeken… of gewoon een gezellig samenzijn, jou laten genieten van massage of al dat andere lekkers waar je voor open staat of naar verlangt…niets moet hé … vind sex heel fijn, maar da’s zeker geen must,geniet ook graag van de aandacht en vriendschap die ik krijgen mag teruggeven.
Ben jij een deftige verzorgde niet rokende dame en je ziet zo’n vriend wel zitten mag je me gerust berichtje sturen. Ben ook in voor wat oudere of volslanke dame . Tja en moest dat met drie klikken ben je hier gewoon welkom als vriendin aan huis.