Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Naughty Bi-man
More Information

Ik ben een jong ogende zestiger die zo af en toe nog wel eens de wijde wereld wil intrekken – of aftrekken – voor een gezellig samenzijn in één of andere sexcinema in Sluis of Hulst. Ik zoek dus cine-maatjes om samen leuke momenten te beleven. Teasen en pleasen, kijken en bekeken worden, samen stoeien en openbloeien. Het liefst samen met een koppel, waarvan de man cuckold is of Bi-ingesteld en dus ook niet bang dat een verloren hand niet alleen onder een rokje verdwijnt, maar ook een stijve lul bespeelt of afspeelt. Een full-trio zou de max zijn, maar enkel en alleen met wederzijdse toestemming natuurlijk. Niets moet, alles kan! Daarnaast heb ik ook wel ervaring met Bi-party’s en het Bi-wereldje met alles erop en eraan. Bi-zonder leuk!