Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Thumbnail for the listing's main image
Contact Information
Contact Geert
0488723449
More Information

TRANS TGILRS MET BORSTEN PIK HEB ZIN IN JE GEILE PIK
7 seconden geleden door Geert (41 jaar)

Hallo geile Trans tgilrs met borsten pik speciaal uit Oost-Vlaanderen en dichtbij zijnde omgeving. ben je een mooie geile Trans tgilrs met borsten pik normaalslank, je hebt een extra grote lul voor mij die hard in mijn kont-gaatje geneukt wil worden. Bericht bel mij snel met herkenbare nummer geen privé nummers afwezig spreek boodschap in mijn Voice mail in financiële dienstverlening is er niet aan verbonden als ik met jou extra grote dikke lul mag spelen en leeg-zuigen ontvangen verplaatsen mogelijk in Gent geen mannen !