Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Mark
More Information

Avontuurlijke man, 52 jaar, goed niveau, discreet, zoekt een koppel voor een ongeremd bi-trio waarbij ik zowel de man als de vrouw lekker lang oraal zal verwennen. Ik pijp en lik heerlijk. Daarna kan ik beiden neuken of stel ik mezelf beschikbaar om lekker genomen te worden. Alles kan. Ben je eerder cuck en wil je dat ik je vrouw keur? Zet jezelf dan in de zetel, naakt met een blinddoek op. Ik zal haar uitgebreid keuren en jouw ook opdrachten laten uitvoeren… Kortom, geil genot met een bi-randje. Doen jullie mee? Ook in voor outdoor cardate…