Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Geert1
0488723449
More Information

Knappe verzorgde gespierde blanke man uit oost vl Gent nog geen ervaring maar wil eens experimenteren op gebied van plassex meid vrouwen ras uiterlijk niet belangrijk komt vind je het geil dat man in je mond plast op je naakte lichaam in je vagina kont anus kan mij enkel in Gent verplaatsen comerseille compensatie niet aan verbonden contact informatie bel sms met herkenbare nummer geen privé nummers neem ik niet aan bezet spreek boodschap in sms sturen mogelijk tel sms 0488723449

Enkel voor vrouwen geen mannen Geert1