Met pijn in ons hart moeten wij bekend maken dat dit tevens ons laatste nummer is. Na vele jaren heeft uitgeverij Paulus Papendrecht moeten besluiten, het uitgeven van de Lipstick Swingers definitief te staken. Er zullen geen nieuwe bladen meer worden gemaakt of gedrukt. Mocht u hierover nog vragen hebben, laat het ons dan weten via service@ls-swingers.com Wij danken alle trouwe lezers voor hun steun in de afgelopen jaren en wensen iedereen veel succes en vooral gezondheid in 2024 toe.
Wij zullen deze website nog wel even in de lucht houden zodat liefhebbers met elkaar contacten kunnen blijven aanknopen maar er zal een eind aan komen. Een trieste dag voor allen, zeker voor de uitgever van een van oudste Vlaamse en Nederlandse contactbladen.

het laatste nummer:


Contact Information
Contact Geert
0488723449
More Information

Trans tgilrs transgender transsexueel ladyboy vrouw meid blanke andere oregiene met borsten pik klein petite klein lang je lig nu naakt op de bank, en heb ook een heerlijke stijve nu je kan je zelf nu gaan aftrekken maar je wil gewoon nu vandaag iemand eens flink anaal neuken. gewoon het intieme gevoel krijgen, de adrenaline in jou omhoog voelen komen en als het mag in jou kont mijn kont spuiten Ik mag met jou borsten aan jou tepels likken, en misschien vind ik het fijn om jou in te smeren met massage olie en dan een heerlijk body to body massage wil geven.wat jij ik wil jij bent hier helemaal vrij in, zolang we dingen maar bespreekbaar maken. Ik zoek natuurlijk op regelmatige basis bij u thuis bij mij thuis in Gent zonder financiële vergoe